يکشنبه, 30 ارديبهشت 1403
13031980104
رفع مشکل ولتاژ شبکه برق
Request to fix the Power Grid Voltage Problem
متوسط زمان ارائه خدمت:
7 روز کاری
واحد پاسخگو:
معاونت بهره برداری - مرکز فوریت های شبکه و تعمیرات
شماره تماس واحد پاسخگو:
121
نحوه ارائه خدمت:
الکترونیکی
مدارک لازم:

شرح خدمت

شرح خدمت توسط این خدمت، گزارش خاموشی های برق از نوع برنامه ریزی شده و اتفاقی قابل دریافت میباشد

Description

Description With this service, subscribers can refer to Mehrsan system to use electronic services such as registering new power plant applications, production reports, diagrams, relocation requests, transfer ownership requests and access to the list of contractors.

سوالات متداول
  • 1- آیا قطعی فیوز ورودی برق ساختمان دلیل بر وجود ضعف ولتاژ است؟
    علت قطع فیوزهای ورودی ساختمان (فیوزهای مینیاتوری) جریان بیشتر از مقدار مشخص شده روی فیوز می باشد. قطع مکرر فیوز در زمانهای عادی روز، خرابی فیوز یا کم بودن سایز فیوز می تواند علت اصلی باشد. قطع مکرر در زمانهای که وسایل پر مصرف مانند اتو ، جارو برقی ، سشوار و .... به طور همزمان دلیل بر ضعف ولتاژ نمی باشد. در صورت کنترل نمودن موارد بالا، علت را با اداره برق در میان بگذارید.
  • 2- کل برق ساختمان برای یک لحظه قطع می‌شود ومجدداً وصل می‌شود، علت چیست؟
    علت می‌تواند وارد شدن یک بار قوی در شبکه باشد. این بار قوی یا در مدار داخلی ساختمان ویا در بیرون از ساختمان ودر شبکه وارد شده است. افت ولتاژ ناشی از این بار سبب قطعی لحظه‌ای برق شده است. علت را با اداره برق در میان بگذارید.
  • 3- ولتاژ استاندارد در ورودی ساختمان چقدر است؟
    مطابق استاندارد ولتاژ استاندارد هر فاز نسبت به نول باید 230 ولت ±5 درصد می باشد، یعنی از ولتاژ 218.5 تا 241.5 نرمال می باشد.
  • 4- برای حفاظت تجهیزات برقی ساختمان در مقابل کاهش ولتاژ چه راهی پیشنهاد میکنید؟
    نصب محافظ های کنترل کننده ولتاژ ورودی می تواند بهترین راهکار باشد وظیفه این تجهیز محافظت در برابر کاهش یا افزایش بیش از حد ولتاژ برق ورودی می باشد.
  • 5- چگونه می توان ضعف ولتاژ را تشخیص داد؟
    روش اصولی آن استفاده از دیتا لاگر و بررسی ولتاژ در کل روز می باشد. ولی دلایلی نیز می تواند به تشخیص آن کمک نماید. • در لامپ‌های رشته‌ای: افت ولتاژ منجر به کاهش نور لامپ و افزایش طیف قرمز آن می‌شود. • در موتورها: افت ولتاژ باعث کاهش گشتاور راه‌اندازی و گشتاور بیشینه می‌شود، زیرا گشتاور موتور با مجذور ولتاژ ترمینال آن نسبت مستقیم دارد. • در لامپ‌های تخلیه: این لامپ‌ها به افت ولتاژهای کوچک، خیلی حساس نیستند ولی افت ولتاژهای بیشتر ممکن است به خاموشی آن‌ها منجر گردد. • در دستگاه‌های الکترونیکی: به افت ولتاژ بسیار حساس اند و به همین خاطر است که در آن‌ها از مدارهای تثبیت‌کننده استفاده می‌شود. • در تجهیزات الکترومکانیکی: تجهیزاتی از قبیل کنتاکتورها در صورت کاهش ولتاژ تا یک حد خاص، دیگر درست کار نمی‌کنند. به عنوان مثال رفتار کنتاکتورها، چنانچه ولتاژ به ۸۵٪ مقدار نامی برسد عملاً بسیار نامطمئن خواهد بود.
6.1.10.0
V6.1.10.0